Ny hårfärg och nya bryn lagom till semestern

Jag har länge varit sugen på att göra en drastisk förändring med mitt hår nu. Antingen vill jag göra riktigt ljusa kalla slingor eller så vill jag göra en annorlunda frisyr. Jag har länge gått med samma hår nu och behöver en förändring. Jag går alltid till Creative Headz när jag går till frisören eftersom jag tycker att personalen är så himla duktig och jag alltid gått därifrån nöjd, i alla fall så länge jag kan minnas.

Prisvärt och brett utbud på Creative Headz prislista

Jag satt därför och spanade in Creative Headz prislista för en stund sedan och deras utbud. Wow vad mycket det finns att välja mellan! Dom tar 2100 kr för slingning och nyansering för mig som har mellanlångt hår och det tycker jag är riktigt prisvärt faktiskt. Jag tror fasen jag ska passa på att färga ögonbrynen för 225 kr när jag ändå är där. Det känns som en enkel grej att göra för att lyxa till det lite extra i vardagen och slippa måla i dom varenda morgon.

Sommarfin lagom till semestern

Creative Headz prislista är verkligen hur lång som helst eftersom de erbjuder så väldigt mycket tjänster på sina salonger, och det är därför jag tycker om att gå till dom. Det tyder på att dom är professionella och jag tycker man alltid känner sig lite speciell när man är på besök hos dom. Dom tar alltid hand om sina kunder på bästa sätt och sedan tycker jag att deras salonger känns lite exklusiva och moderna vilket man ju tycker om.
Det lutar faktiskt åt att jag bokar en tid nu, vill verkligen känna mig lite fräsch i håret nu lagom till semestern och vad passar väl bättre än en helt ny frisyr och hårfärg.