Stretcha dina gränser

En slogan som tyder på arbetskläder för proffs. Vad L.Brador egentligen gör att dem utmanar de traditionella arbetskläderna genom att hela tiden utveckla nya innovationer och smarta lösningar för din arbetsdag. Genom att jobba nära kunden säkerställer man att alla krav om rätt komfort, funktion och kvalité uppnås och genom https://www.lbrador.com förmedla sitt budskap till företag så väl som privatpersoner. Bara genom att lyssna på personen som faktiskt plockar upp verktygen varje dag kan man vara säker på att man levererar arbetskläder i världsklass.

Med utgång i Ulricehamn har man sedan 2003 utvecklat arbetskläder med höga krav på komfort, design och kvalité. Man ska jobba med produkter som tål det karga skandinaviska klimatet och se till att det är arbetskläder som fungerar på riktigt. 2012 var L.brador först med att lansera en stretchbyxa på marknaden. Man hade länge haft fokus på att göra en skön och bekväm arbetsbyxa och när då stretch-materialet kom på tal fick man genomslag.

https://www.lbrador.com

Via hemsidan säljer man produkter som dagligen utvecklas och testas i olika material för att nå bästa resultat. Det som blir fördelaktigt är att kläderna i sin tur hela tiden testas utav kunder som också blir någon form av designer. Kunden är nämligen deras största influenser och den som hela tiden kan tycka till om hur arbetskläderna fungerar i praktiken.

Innovationerna är många och jag lovar er att det inte är stopp på tåget än. Man jobbar dagligen för att ta fram nya material som bidrar med olika funktioner för att dessutom nå en så bred marknad som möjligt. Kvinnor som män, gamla som unga. Via https://www.lbrador.com kan du hitta arbetskläder som klarar arbetsdagen och dessutom jobbar för din komfort. L.Brador erbjuder arbetskläder för professionella hantverkare som ska fungera med höga krav på konformt, funktion och design. Är du vår proffshantverkare?