Sällskapsspel får tiden att gå

Att sitta inlåst större delen av sommaren är något som många förmodligen inte tyckte var kul, det gjorde inte vi heller. Det var därför vi redan innan sommaren började planera hur vi ska göra för att inte dö av tristess, när det enda vi vill göra är att åka iväg och bada någonstans. Det vi kom på är att vi var tvungen att fylla dagarna med skoj som man kan göra hemma. Utöver att titta på TV och film på vår storbilds-tv, lyssna på musik och spela en eller annat datorspel, kom vi på att det bästa vore om vi gjorde något ihop som en familj. Det var därför som vi började leta fram alla våra gamla sällskapsspel som vi hade på vinden. Med dessa kunde vi underhålla oss i flera dagar, då vissa av sällskapsspelen (framförallt Monopol)  kunde vara riktigt länge.

Utöver Monopol hittade vi Tjuv och Polis, Risk, Alfapet, Stekta ägg, Trivial Pursuit med fler. Alla dessa gamla spel var det verkligen längesedan någon av oss spelade, då vi numera underhåller oss med mer teknologiska leksaker. Trots det tyckte vi att sällskapsspel kunde vara en bra idé nu till sommaren.

Det var det! vi hade väldigt roligt med alla spelen, främst var det Trivial Pursuit som vi spelade mest av. Så om ni blir inlåsta någon helg eller vecka, rekommenderar vi verkligen sällskapsspel.