Samma företag men nytt namn, Humanhabit är numer Lyson

För ungefär 10 år sedan sökte jag extraljus för min firmabil, en pick-up som fick slita hårt. Jag kom i kontakt med ett företag som hette Humanhabit, intressant namn på ett företag som säljer extraljus, men det som jag slogs av mest var 2 saker. Kvaliteten på deras varor var och har fortsatt att vara av högsta klass. Deras bemötande av mig har alltid varit professionellt och det har varit ett nöje var gång jag haft kontakt med dem. Att de sen levererar rätt varor i rätt tid gör inget sämre.
Nyligen fick jag ett mejl från Humanhabit som förklarade att de var redo att ta steget och byta namn och jobba för att bli ännu bättre, nu under namnet Lyson vilket ju faktiskt speglar deras verksamhet bättre om man skall vara ärlig. 

Idag kör jag en bil med extraljus från Lyson, samma kvalitet och samma fantastiska bemötande. Det är nummer fyra i ordningen, och rent privat har jag monterat rejäla men diskreta ljus på både moderns och hustruns bilar. Ett par kollegor har på min inrådan varit i kontakt med Lyson, och de är lika glada som jag, och deras betyg låter som mitt, kunden i centrum, bra service, bra kvalitet och snabba lösningar, vad mer kan man be om.

Kommentarer är stängda.